Μικρό Ισχυρό Moxi

Απολαύστε σχεδόν φυσικό ήχο, ύψιστης ποιότητας
Μη σας ξεγελά το μικροσκοπικό μέγεθος του Moxi. Οι προηγμένες τεχνολογίες του συνεργάζονται για να τονίσουν τους ποιοτικούς ήχους στη ζωή σας. Φωνές. Συνομιλίες. Γέλιο. Μουσική.
Το Moxi επαναφέρει τους ήχους που χάνονταν, και εξαλείφει τον συγχυτικό ή περιττό θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτόματα. Φυσικά. Σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Μείνετε συνδεδεμένοι
Απολαύστε την άμεση πρόσβαση στην ασύρματη τεχνολογία που είναι ενσωματωμένη σε πολλές συσκευές: Κινητά τηλέφωνα, ασύρματη ακρόαση τηλεόρασης, MP3 player και συστήματα FM.

Βολική χρήση τηλεφώνου
Οι χρήστες του Moxi απολαμβάνουν το ευρύτερο φάσμα λύσεων τηλεφώνου - εύκολα, αυτόματα και διακριτικά.

 


Αμφοτερόπλευρο τηλέφωνο: Διασφαλίζει ότι μπορείτε να ακούσετε τη φωνή του καλούντος καθαρά και στα δύο αυτιά,    χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστό αξεσουάρ.

Η ομιλία μπαίνει στο προσκήνιο
Το Moxi βάζει στο προσκήνιο την ομιλία σε ένα θορυβώδες ακουστικό περιβάλλον. Τονίζει την ομιλία που θέλετε να ακούσετε με λαμπρή καθαρότητα, ενώ οι ήχοι που δεν θέλετε να ακούσετε εξασθενίζουν ήσυχα στο παρασκήνιο. 


Το Moxi παρέχει την καλύτερη αντιληπτότητα ομιλίας και άνεσης σε οποιαδήποτε κατάσταση

Το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Smart Control είναι το μόνο τηλεχειριστήριο που επιτρέπει προσαρμογές στην άνεση και καθαρότητα σε πραγματικό χρόνο.

http://unitron.com/content/unitron/us/en/professional/products/products-p/styles-p/_jcr_content/par/textwithimage_1/image.img.jpg/passport-product-combo-customs.jpg

Το Moxi προχωρά πέρα από το μικρό μέγεθος και την εξαιρετική εμφάνιση. Είναι άνετο διότι το ακουστικό σας κανάλι παραμένει ανοικτό. Και ακούγεται τόσο φυσικά που θα ξεχάσετε την παρουσία του.

Ευφυές. Μικρό. Εξελιγμένο. Γνωρίστε το Moxi.

http://unitron.com/content/unitron/us/en/consumer/hearing_aids-c/products/moxi-p/_jcr_content/banner/mainimage_4ee9.img.jpg/1363613747845.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Quantum:Φυσική αβίαστη ακοή »